Emneoversigt

12-12-07

Farvel til 2007

2007 blevet året hvor Lyngbys fans fik et nyt fansite at kigge på. Lyngby Media er efterhånden kommet godt op at stå og der er i løbet af året blevet uploadet mere end 1.500 billeder på sitet. 33 fotoserier fra diverse kampe og 90 spillerprofiler er at finde på sitet og 2008 kommer til at byde på endnu mere.

Lyngbys fans har været flittige til at besøge Lyngby Media, sitet har haft over 22.000 hits i løbet af 11 måneder, hvilket må siges at være over al forventning. Den travleste måned for besøgstælleren var april, hvor 156 personer i gennemsnit besøgte siden hver dag. I juni måned, hvor Lyngbys 1. hold sikrede sig oprykning til Superligaen, besøgte 125 personer sitet hver dag. Den mest sete fotoserie er fra maj måned. 686 personer kiggede på billeder fra pokalkampen i Parken. Lyngbys fantomkamp i Frem d. 3. juni blev også foreviget med digitalt spejlrefleks og 637 personer klikkede sig ind på denne fotoserie.

Den mest sete spillerprofil i marts måned var Anders Jochumsens. I april måned kiggede flest på Mads Thomsen og i maj måned var det Kim Aabech, der fik al opmærksomheden. Thomas Seidelin blev hits-topscorer i juni, Kim Aabech i juli og Christian Holst i august.

De mest sete ungdomsspillerprofiler i løbet af hele året var; Andreas Laudrup med 926 hits, Christian Gytkjær med 802 hits, Frederik Weibel med 720 hits, Christoffer Olczyk med 700 hits og Emil Larsen med 626 hits.

Lyngby Media har i løbet af 2007 haft 10 hits fra Rusland og 8 fra Taiwan, hvor man åbenbart også har hørt om Lyngbys dygtige talenter.

Det har været en fornøjelse at kreere dette site og servicere Lyngbys trofaste fans med billeder. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i 2008.

God jul og godt nytår!

Nina – Webmaster 18-11-07

Bronzevindere i Ynglingeligaen 2007

Stort tillykke til Lyngbys bedste ynglinge fra årgang '89 og '90.

Klik på ovenstående foto for at downloade det i en opløsning på 1600 x 1280 pixel.27-10-07

Update

Som nogle har bemærket har Lyngby Media ikke været opdateret i hele oktober. Det skyldes at min computer har været nede og til reparation i en periode og da den endelig var klar til brug, manglede jeg den software som jeg bruger til at opdatere siden. Men nu er alt som det skal være igen og siden er klar til at blive opdateret igen. Jubii...

Nu hvor vinteren er på vej og mørket tager til, vil det være svært for mig at tage billeder til mange kampe. De kampe, der ligger efter kl. 16.00 er allerede på nuværende tidspunkt svære at fotografere, så det bliver desværre sparsomt med billeder de næste par måneder.

Billederne fra Viborg-kampen er på vej. Den planlagte fotoserie fra ynglingenes kamp mod OB blev desværre ikke til noget, da kamptidspunktet var blevet flyttet.

Webmasteren04-09-07

Lyngbyspillere i landsholdsaktion

I løbet af efteråret skal mindst 10 spillere fra Lyngbys 1. hold, ynglingehold og juniorhold forsvare de rød/hvide farver (én enkelt i hvid/grøn) i meget vigtige og lidt mindre vigtige kampe herhjemme og i udlandet. Lyngby er repræsenteret hos de fire yngste årgange ’89, ’90, ’91 og ’92, men har ingen spillere med på U/20- og U/21-landsholdene. Seneste U/21-landsholdsspiller fra Lyngby var Tobias Mikkelsen, der i juni skiftede til Brøndby. Nu gælder det som sagt de lidt yngre årgange og her er Lyngby stærkt repræsenteret.

U/19-landsholdet

På det danske U/19-landshold finder man 3 ganske garvede Lyngbydrenge fra årgang ’89, nemlig Rasmus S. Christiansen, Brian Hamalainen og Mads Thomsen. Alle tre har før været i aktion i den rød/hvide landsholdstrøje og alle tre har i løbet af 2006/2007 fået debut på Lyngbys 1. hold, på trods af at de stadig betegnes som 2. års ynglingespillere.

Den 26. og 27. september samles de danske spillere i Vejle og til oktober skal de så spille tre vigtige EM-kvalifikationskampe i Bulgarien. Programmet for Rasmus, Brian og Mads ser ud som følgende:

Onsdag d. 10. oktober: Danmark – Bulgarien

Fredag d. 12. oktober: Danmark – Færøerne

Mandag d. 15. oktober: Danmark – Tyrkiet

Værd at bemærke er det, at Danmark i den første kvalifikationskamp møder Bulgarien. Her kommer de danske spillere til at stå overfor holdkammerat Stelian Trasborg, der også fik sin debut for Lyngbys 1. hold i 2007. Stelian har i løbet af 2007 spillet 2 kampe på det bulgarske U/18-landshold og ligeledes 2 kampe på det bulgarske U/19-landshold.

Foto: Rasmus S. Christiansen har spillet 31 ungdomslandskampe.

 U/18-landsholdet

Spillerne til det danske U/18-landshold er endnu ikke udtaget. Holdet har træningssamling i Vejle i starten af oktober og skal spille en venskabskamp mod Østrig d. 25. oktober i Østrig.

U/18-landsholdet skal i efterårssæsonen bestå af spillere født efter d. 1. januar 1990 og kigger man på Lyngbys ynglingetrup, så finder man her fem spillere fra denne årgang, som før har optrådt i den rød/hvide trøje og har gode chancer for genvalg. Nicklas Højlund (målmand), Thomas Juel-Nielsen (forsvar), Morten Lund (midtbane), Samir Wadi (midtbane/angriber) og Christian Gytkjær (angriber). Derudover har både Jacob Egeris Pedersen (forsvar) og Anders Christiansen (angriber) haft en god sæson og kan tages i betragtning til truppen.

 

U/17-landsholdet

U/17-landsholdet med de tre juniorspillere Nicolai Larsen, Christoffer Olczyk og Emil Larsen har haft et travlt efterår og får endnu mere at se til i september. I juli og august har Danmark deltaget i Internordisk turnering som blev spillet i Jylland. Her sluttede Danmark på en 5. plads. I slutningen af august har drengene været i Polen og spille Syrenka Cup, hvor det blev til 3 kampe på 4 dage. I midten af september står den så på EM-kvalifikation i Irland, hvor programmet er følgende:

Fredag d. 14. september: Danmark – Slovenien

Søndag d. 16. september: Danmark – Irland

Onsdag d. 19. september: Danmark – Ukraine

 

Foto: Christoffer Olczyk skal spille EM-kvalifikation i Irland.

U/16-landsholdet

Foto: Nis Lundgaard kan blive næste Lyngbyspiller i den rød/hvide trøje.

U/16-landsholdet består af spillere født efter 1. januar 1992. Den 31 mand store bruttotrup skal til træningssamling i Vejle d. 5. og 6. september og skal sidst i september spille to landskampe mod Tyskland. Patrick Timo Jørgensen (back), Alexander Green (midtbane) og Nis Lundgaard (midtbane) fra Lyngbys juniorhold er med i den store bruttotrup og skal altså forsøge at overbevise træner Glen Riddersholm om, at de har potentialet til at spille i den rød/hvide trøje.

Informationerne om de forskellige ungdomslandshold er hentet på www.dbu.dk29-07-07

4 vigtige udebanepoint på kontoen

"Lyngby godt fra start i Superligaen"

Efter en flot fight i Odense og en lidt heldig kamp i Farum, kan Lyngby skrive 4 point på kontoen efter blot 3 kampe i Superligaen.

Flot, gutter!

Efter forespørgsel kan nedenstående foto fra Odense nu hentes i høj opløsning.


Klik på fotoet for at downloade det i en opløsning på 1600 x 1280 pixel.


14-06-07

"Lyngbys unge stjerner er kommet godt fra start"

Ynglingene med i toppen


Lyngbys bedste ungdomsspillere fra årgang '89 og '90 spiller igen i år med i toppen af landets bedste række, Ynglingeligaen. En 22-mand stor trup bestående af sølvmedaljevindere fra sidste års Ynglingehold, guldmedaljevindere fra sidste års Juniorhold og så et par nye ansigter, har haft en forrygende start på dette års sæson, med 5 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag i Ynglingeligaen.

Holdet kom godt fra start med en 3-2 sejr, d. 31. marts i hjemmekampen mod AGF, som udviklede sig til lidt af et drama, med en sen afgørelse i 86. minut. Den første udekamp blev en anderledes overbevisende 3-1 sejr over KB og så var stilen lagt. Ugen efter gik det udover Randers Freja, som blev besejret 4-0 af de blåblusede, men så stoppede sejrsstimen. To 1-3 nederlag til henholdsvis FC Midtjylland og topholdet Brøndby sendte Lyngby ned på jorden igen. Efterfølgende kom holdet dog på rette kurs med en smal 1-0 sejr over Hvidovre, en uafgjort kamp mod Silkeborg og senest en vigtig udesejr over OB.

Med disse resultater ligger Lyngby nr. 2 i ligaen med 16 point.

I pokalturneringen har Lyngby overbevisende vundet de 2 første kampe og skal i midten af juni ud i 3. runde, hvor modstanderen hedder Holbæk B&I.

Nye profiler

For mange inkarnerede Lyngbyfans er ynglingeholdet lig med kommende stjerner. Vi kender alle Rasmus S. Christiansen, Brian Hamalainen, Christian Gytkjær, Morten Lund, Andreas Laudrup, Samir Wadi m.fl., unge spillere, som gør sig bemærkede på diverse ungdomslandshold og tager til udlandet på træningsophold jævnligt. Men også flere ”nye” profiler er på vej frem og gør god figur på ynglingeholdet i denne sæson.

Anders Christiansen

En af de spillere, som bl.a. er kommet rigtigt godt i gang i denne sæson er den lille tekniske angriber Anders Christiansen. Med 4 scoringer og 2 assists har han været en vigtig brik i det offensive spil. Anders er 1. års yngling og var i sidste sæson med til at vinde Danmarksmesterskabet i Juniorligaen. Som spiller er Anders hurtig og teknisk dygtig. Han kan drible sig igennem snævre åbninger i modstanderens forsvar og målnæsen gør afslutningerne utilregnelige for modstanderne.

Foto: Anders Christiansen ligger med sine  4 scoringer øverst på Lyngbys topscorerliste.

Stelian Trasborg

En anden spiller, som har fået en del opmærksomhed i Lyngby i starten af 2007 er kantspilleren Stelian Trasborg. Stelian blev nemlig udtaget til det bulgarske U/18-landshold, hvor han i påsken spillede 2 landskampe. I den hjemlige liga, har Stelian også gjort sig bemærket med 3 scoringer og 3 assists. Stelian har alle de rigtige kvaliteter for en kantspiller. Han kan tage lynhurtige ryk til baglinien og kommer han mod midten har hans afslutninger god kraft.

Foto: Stelian Trasborg er blevet bulgarsk landsholdsspiller.

Jacob Egeris Pedersen

En sidste spiller, som fortjener en fremhævning, er forsvarsspilleren Jacob Egeris Pedersen. Egeris kom til Lyngby i vinterpausen og er 1. års yngling. Han har hurtigt formået at spille sig i startopstillingen på et hold, hvor forsvaret ellers er ganske udmærket besat. Egeris kan spille centralt eller på højre back og er utroligt hovedstødsstærk og svær at slippen udenom for modstanderens spillere.

Foto: Jacob Egeris Pedersen har lynhurtigt spillet sig i startopstillingen.


Lyngby Media følger løbende Lyngbys ynglingehold, så hold øje med siden for fremtidige reportager fra Ynglingeligaen.


14-06-07


Klik på ovenstående billede for at hente det som wallpaper i en opløsning på 1280 x 1024 pixel.17-04-07

 

Godt fra start

"10 point i de første 4 kampe"

Lyngbys bedste hold er kommet rigtigt godt fra start i Viasat Sport Divisionen. I 4 forholdsvis svære kampe har man formået at hente 10 point, hvilket må siges at være meget tilfredsstillende. Der er stadig mange svære kampe tilbage, før oprykningen er i hus, men Lyngby har efterhånden et rigtigt godt udgangspunkt for at sikre sig 1. pladsen i ligaen.

Lyngby Media har været på lægterne til alle 4 ligakampe og lavet fotoserier, som alle kan findes i menuen for 1. division til venstre. Desværre bliver billederne ikke uploadet i høj opløsning af hensyn til begrænset serverplads. Men nu hvor 4 vigtige kampe er veloverstået med en masse gode jubelscener, vil der alligevel være mulighed for at hente de allerbedste billeder i høj opløsning.

Klik på billederne herunder for at hente dem i en opløsning på 1600 x 1280 pixel.

Vi forsøger fortsat at lave fotoserier fra de fleste kampe, så følg med på siden og kig evt. i den lille kalender i venstre side, for at se seneste og kommende serier.

 25-03-07

"Forårssæsonen skydes i gang den 1. april"

Sæsonpræmiere


Det har været en lang vinterpause for holdene i 1. division, men nu begynder det for alvor at se lyst ud. Om en uge skydes forårssæsonen i gang og Lyngby skal på udebane møde Ølstykke, der har overvintret på en skuffende 12. plads. Der er kick-off kl. 13.00 og Lyngby Media vil være på pletten med en fotoreportage fra kampen.

Foto: Bolden triller den 1. april i Ølstykke, hvor Lyngby skal forsøge at hente endnu 3 point til kontoen.


I alt venter 15 svære kampe for Lyngbys bedste mandskab:
01/04/07: Ølstykke - Lyngby
05/04/07: Lyngby - Køge
09/04/07: Thisted - Lyngby
15/04/07: Næstved - Lyngby
22/04/07: Lyngby - AGF
29/04/07: Lyngby - Fremad Amager
05/05/07: Brabrand - Lyngby
13/05/07: Lyngby - Fredericia
20/05/07:  Sønderjyske - Lyngby
24/05/07: Lyngby - HIK
28/05/07: Lyngby - Kolding FC
03/06/07: Frem - Lyngby
10/06/07: Lyngby - AB
17/06/07: Aarhus Fremad - Lyngby
24/06/07: Lyngby - Herfølge

Vi vil fra Lyngby Media forsøge at lave fotoreportager fra de fleste kampe, så hold øje med siden løbende. I kalenderen-menuen til venstre kan man følge med i seneste og kommende fotoserier, ligesom spillerprofilerne vil blive opdateret med nye billeder løbende.

Der tages forbehold for ændringer i kampprogrammet. For aflysninger og kampflytninger, hold øje med Lyngby Boldklubs officielle hjemmeside: www.lyngby-boldklub.dk

For rettelser og tilføjelser til spillerprofiler, skriv til: nina@lyngbymedia.dk07-03-07

 

Fair Fans Cup 2007

"Det officielle inde-DM for fanklubber"

Den traditionsrige turnering for de danske fodboldfanklubber blev i år afholdt i Farum Arena i uge 9. Blue Vikings holdet "Super Car" løb med pokalen foran "De Røde Hunde" fra Aab og "FC Pornstarz" fra FCK.

Se billeder fra turneringen her >>25-02-07

 

Fokus på træningskampene

"Før sæsonen genoptages"


Opstartsprogrammet for 2007 indeholder i alt 17 træningskampe for A- og U-truppen, samt en træningslejr i Tyrkiet for A-truppen, der inkluderer de 22 bedste spillere i Lyngby Boldklub.

Spillerne samledes for første gang til træning d. 8. januar. Den første træningskamp blev dog aflyst samme dag, pga. stærk regn, som medførte for meget vand på banen.

I denne oversigt opdateres resultaterne fra A- og U-truppens træningskampe.

Foto: Lyngby Boldklubs A-trup besejrede Brøndby med 3-2 den 3. februar.Det komplette program for trupperne ser ud som følgende:

20/01/07: Lyngby BK - Stenløse Boldklub (A-truppen) Aflyst pga. vand på banen.

27/01/07: Birkerød - Lyngby BK (U-truppen) 2-2, mål af Patrick Payberg og Danny Mirabel

28/01/07: Lyngby BK - Fremad Amager (A-truppen) 3-0, mål af Lasse Rise x 2 og Anders Jochumsen

03/02/07: Brøndby IF - Lyngby BK (A-truppen) 2-3, mål af Anders Jochumsen x 2 og Mikkel Beckmann

06/02/07: Lyngby BK - Greve Fodbold (U-truppen) 4-1, mål af Mads Thomsen, Jess Hansen, Ronni Hansen og Kevin Schmidt

10/02/07: Lyngby BK - Hvidovre IF (A-truppen) 1-0, mål af Anders Jochumsen

17/02/07: FC København - Lyngby BK (A-truppen) 0-4, mål af Tobias Mikkelsen x 2, Christian Holst og Anders Jochumsen

17/02/07: Lyngby BK - Humlebæk (U-truppen) 3-3, mål af Patrick Payberg, Kevin Schmidt og Jesper Jensen

20/02/07: Lyngby BK - AB (A-truppen) 6-1, mål af C. Holst, M. Møller, M. Beckmann, L. Rise, A. Bjelland og M. Andersen

22/02/07: BK Frem - Lyngby BK (U-truppen) 0-5, mål af Anders Jochumsen x 2, Ronni Hansen x 2 og Dennis Ramonn Olsen

24/02/07: Lyngby BK - Køge Boldklub (A-truppen) 2-1, mål af Christian Holst og Kim Aabech

25/02/07: Lyngby BK - Køge Boldklub (U-truppen) Aflyst pga. dårlige baneforhold.
01/03/07: BSV - Lyngby BK (U-truppen) 2-5, mål af Patrick Payberg x 3, Morten Juul Hansen og Lennart Lynge Larsen

03/03/07: Lyngby BK - BK Frem (A-truppen) 1-0, mål af Tobias Mikkelsen

04/03/07 - 11/03/07: Træningslejr i Tyrkiet (A-truppen)
09/03/07: Virum-Sorgenfri - Lyngby BK (U-truppen) 0-2, mål af Patrick Payberg og Christian Smed
15/03/07: Lyngby BK - Bunkeflo IF (A-truppen) 1-1, mål af Christian Holst

17/03/07: Helsingborg IF - Lyngby BK (A-truppen) 2-2, mål af Tobias Mikkelsen og Christian Holst

17/03/07: Lyngby BK - Allerød (U-truppen) 4-2, mål af Patrick Payberg, Mads Thomsen og Kevin Schmidt

25/03/07: Lyngby BK - B. 93 (A-truppen) 6-0, mål af Martin Andersen x2, Kim Aabech x2, Mikkel Beckmann og Anders Jochumsen

25/03/07: Brøndby IF - Lyngby BK (U-truppen) 3-0


Alle Lyngbys hjemmekampe spilles på kunststofbanen. For yderligere information om kamptidspunkter, aflysninger og flytninger, henvises til Lyngby Boldklubs officielle hjemmeside: www.lyngby-boldklub.dk


25-02-07

"Transfervinduet i januar"

Til- og afgange


 

Allerede d. 20. december kom nyheden om den første afgang fra klubben. Jacob Josephsen skiftede til HIK, hvor han øjner mere spilletid end han fik i Lyngby. "Joppe" nåede at spille 24 kampe for 1. holdet og scorede i alt 4 mål.

Kun to dage senere kunne vi konstatere, at endnu en spiller havde valgt den hvide HIK-trøje. Denne gang var det Lyngby-drengen, Lasse Jensen, som heller ikke har fået meget spilletid på Lyngbys 1. hold. 6 kampe blev det til for Lasse på Lyngbys bedste hold.

Endnu en spiller skulle forlade klubben, d. 4. januar var det Dalibor Gotovacs tur til at sige farvel. Dalibor spillede i Lyngby i 2 omgange, fra 2001-2002 og fra 2005 til nu. I anden omgang blev det til 48 kampe på 1. holdet.


Første forstærkning blev præsenteret d. 8. januar. Den 30-årige midterforsvarer Jakob Bresemann havde indgået en kontrakt på 1½ år med topklubben. Bresemann er kommet til fra Vejle og giver Lyngbys defensiv rutine og bredde.

Ligeledes trænede den gamle kending, Lennart Lynge Larsen, med i Lyngby fra 8. januar. Lennart Lynge Larsen blev fritstillet i Vejle i efteråret 2006, efter at have spillet hyggebold i Lyngby til en socialt arrangement.

Den sidste forstærkning blev præsenteret blot 1 time inden transfervinduet lukkede. Lyngby Boldklub havde indgået aftale med den 20-årige forsvarsspiller Marc Møller, som har en fortid i Holstebro og FC Midtjylland og betragtes som et stort talent.


Foto: Jakob Bresemann, Lennart Lynge Larsen og Marc Møller er hentet til Lyngby Boldklub for at styrke divisionsholdets bagerste kæde


Tilgang:

08.01.07: Jakob Bresemann (midterforsvar) fra Vejle

08.01.07: Lennart Lynge Larsen (back) fra Vejle

31.01.07: Marc Møller (forsvar) fra Holstebro

 

Afgang:

20.12.06: Jacob Josephsen (midtbane) til HIK

22.12.06: Lasse Jensen (back) til HIK

04.01.07: Dalibor Gotovac (forsvar) til BK Frem

 

Informationer fra: www.lyngby-boldklub.dk25-02-07

Ungdommen blomstrer

"U-landsholdene bugner af Lyngby-spillere"

 

Foto: Ynglingespillerne Nicklas Højlund, Thomas Juel-Nielsen og Morten Lund er alle udtaget til U/17-landsholdet.

 

"Talenter på samlebånd". Således beskrives resultaterne af ungdomsarbejdet i Lyngby Boldklub i øjeblikket. Medierne har fået øjnene op for Lyngbys unge drenge og det er heller ikke sjældent, at en spiller fra Lyngbys ynglinge- eller juniorhold optræder på et ungdomslandshold eller er til prøvetræning i en europæisk storklub. I løbet af efteråret og vinteren har ikke mindre end 8 spillere været i udlandet til prøvetræning, heriblandt angriberen Mads Thomsen, der har været i FC Twente to gange og Andreas Laudrup, der har været i Ajax og senere har fået invitationer fra både Barcelona og Real Madrid.

 

I november fik et af de allerstørste talenter i den blå/hvide trøje, sin debut i den rød/hvide trøje. Kantspilleren Tobias Mikkelsen debuterede på U/20-landsholdet og blev samtidigt matchvinder i udekampen mod Tyrkiet. Kort tid efter kom Tobys belønning i form af udtagelsen til U/21-landsholdet, som rejste til Malaysia på træningsophold i januar, hvor Toby debuterede, igen med en scoring.

 

Også i de yngre årgange er der deltagelse på landsholdene og således var hele 10 spillere (nr. 11 var skadet) i Vejle, da U/16-, U/17- og U/18-landsholdene mødtes til træningssamling i januar. Nye i trøjen var juniorspillerne Nikolai Larsen, Christoffer Olczyk og Emil Larsen, hvorimod forsvarsspilleren Rasmus S. Christiansen fra ynglingeholdet var en af de mest erfarne spillere med hele 30 U-landskampe bag sig.

 

Det samlede overblik lyver ikke:


Prøvetræninger:
Uge 45, 2006: Mads Thomsen (yngling) til FC Twente
Uge 49, 2006: Stelian Trasborg (yngling) til Chelsea
Uge 49, 2006: Samir Wadi (yngling) Chelsea
Uge 49, 2006: Philip Rasmussen (yngling) til Reggina
Uge 49, 2006: Andreas Laudrup (yngling) til Ajax
Uge 49, 2006: Mads Thomsen (yngling) til FC Twente
Uge 3, 2007: Nikolai Larsen (målmand på juniorholdet) til Aston Villa
Uge 3, 2007: Jacob Christensen (midtbane på juniorholdet) til Aston Villa
Uge 6, 2007: Nikolai Larsen (målmand på juniorholdet) til Tottenham
Uge 6, 2007: Emil Larsen (angriber på juniorholdet) til Tottenham

 

 

U/21-landsholdet:

Tobias Mikkelsen (årgang '86, kantspiller, divisionsholdet)

 

 

U/20-landsholdet:

Thomas Tobias Seidelin (årgang '87, målmand, divisionsholdet)

Rang Shawkat (årgang '86, forsvar, divisionsholdet)

Danny Mirabel (årgang '87, midtbane, divisionsholdet)

 

 

U/19-landsholdet:

Andreas Bjelland (årgang '88, midtbane, divisionsholdet)

 

 

U/18-landsholdet:

Rasmus S. Christiansen (årgang '89, forsvar, ynglingeholdet)

Brian Hamalainen (skadet) (årgang '89, forsvar, ynglingeholdet)

Mads Thomsen (årgang '89, angriber, ynglingeholdet)

 

 

U/17-landsholdet:

Nicklas Højlund (årgang '90, målmand, ynglingeholdet)

Thomas Juel-Nielsen (årgang '90, forsvar, ynglingeholdet)

Morten Lund (årgang '90, midtbane, ynglingeholdet)

Andreas Laudrup (årgang '90, angriber, ynglingeholdet)

Christian Gytkjær (årgang '90, angriber, ynglingeholdet)

 

 

U/16-landsholdet:

Nikolai Larsen (årgang '91, målmand, juniorholdet)

Christoffer Olczyk (årgang '91, midtbane, juniorholdet)

Emil Larsen (årgang '91, angriber, juniorholdet)

 

Foto: Andreas Laudrup er på trods af sine bare 16 år en eftertragtet herre i Europa.

 


Informationer fra: www.lyngby-boldklub.dk