Emneoversigt

26-07-08

Lyngby vinder af GF Cup U/16

Lørdag spillede Lyngbys bedste juniorere finalen i GF Cup mod Malmö FF. Det blev en spændende kamp, hvor Malmö kom bedst fra start og allerede efter 15 min. var foran med 2-0. I slutningen af kampen lagde Lyngby et massivt pres på svenskerne og Kasper Niebling og Dennis Jensen kunne med to mål sikre Lyngby en uafgjort. Det betød at finalen skulle afgøres ved straffesparkskonkurrence og her blev Lyngbys målmand, Lukas Fernandes, den store helt med to flotte redninger. Dermed vandt Lyngby den 18. udgave af GF Cup for U/16-hold.

Stort tillykke herfra!

(klik på billederne for at hente høj opløsning på 1600 x 1200 pixel)

Se billeder fra finalekampen her:

Malmö FF - Lyngby BK

 05-07-08

Træningskampe sommer 2008

Inden sæsonen i 1. division starter d. 9. august skal Lyngbys bedste mandskab testes af i træningskampe mod hold fra SAS Liga og 1. division. Herunder findes en oversigt over testkampene. Resultaterne opdateres løbende.

02/07/08: FC København - Lyngby BK 3-1, mål af Mikkel Beckmann
09/07/08: Brøndby IF - Lyngby BK 2-1, mål af Kim Aabech
19/07/08: Hvidovre - Lyngby BK 3-2, mål af Kasper Kristensen og Lasse Qvist
23/07/08: FC Amager - Lyngby BK 1-4, mål af Kevin Schmidt x 2, Morten Christiansen og Lasse Qvist
26/07/08: FC Roskilde - Lyngby BK 0-2, mål af Lasse Qvist og Rang Shawkat

02/08/08: Køge BK - Lyngby BK 0-3, mål af Jesper Kristensen, Lasse Qvist og Kim Aabech


Når det d. 9. august går løs i 1. division vil Lyngby Media selvfølgelig også være at finde på sidelinien. Hold øje med kampkalenderen i venstre side for seneste og kommende fotoserier.

God fornøjelse.14-06-08

U-holdet sikret oprykning

(klik på billederne for at hente høj opløsning på 1600 x 1200 pixel)

Se resten af billederne fra kampen på Frederiksberg:

14/06/08: Frederiksberg Boldklub - Lyngby BK (Kval.rækken)

Se billeder fra U-holdets udekamp mod Kalundborg:

08/06/08: Kalundborg GB - Lyngby BK (Kval.rækken)

TILLYKKE MED OPRYKNINGEN!!!
02-02-08

Interview med Stelian Trasborg

Stelian, der i 2007 fik sit store gennembrud på ynglingeholdet og spillede 4 kampe på bulgarske ungdomslandshold, skrev i december måned en 3-årig kontrakt med Lyngby Boldklub og er nu rykket op i U-truppen. Stelian har i dette interview været venlig at svare på 15 spørgsmål om fortid, fremtid og forventninger.


Hvordan er du som fodboldspiller? Hvad er dine styrker og svagheder på banen?
Jeg vil selv sige at jeg er en ret hurtig spiller med god teknik og kan godt lide at udfordre rimelig meget, måske lidt for meget nogle gang, men jeg er jo en kant spiller så... svagheder! Tja det må være mit højre ben og lidt fysisk og så er jeg heller ikke så skarp med hovedet.

Hvordan lader du op til en kamp? Har du bestemte ritualer?
Spiser altid pasta med salat før kamp men ellers så tager jeg det stille og roligt ind til vi skal ud på banen.

Du skiftede fra Greve til Lyngby som drengespiller i 2004. Hvad var grundlaget for dit skifte dengang?
Jeg blev kontaktet af Birger og så sagde han at de havde holdt øje med mig i stykke tid og de synes at jeg er en spændene spiller og at de ku godt tænke sig at få mig ude i Lyngby bold klub. Jeg følte jeg var klar til at komme til en større klub med større ambitioner.

Hvordan har din tid på Lyngbys ungdomshold været?
Det første år var ret hårdt kan jeg huske, jeg skulle vende mig til Lyngbys spille stil og så spillede jeg nogle andre pladser end jeg plejede, så det tog sin tid til at starte men ellers så havde det været fantastisk i klubben synes jeg, folk her er meget venlige og meget ambitiøse, så det har været kanon.

Du har været en forholdsvis ukendt spiller indtil landsholdsudtagelsen og 1. holds debuten i 2007. Hvorfor tror du, at du har slået igennem netop nu?
Jeg tror det er nok fordi jeg har været stabil spiller i et stykke tid, og så når man er sidste år som ynglingespiller, så glæder man sig endnu mere til at vise at man har det der skal til for at komme på førsteholdet.

Din debut for 1. holdet kom meget pludseligt, hvordan var det at blive indstiftet i mod Aarhus Fremad?
Det var virkelig fedt at få lov til at være med der, hvor det virkelig gælder, da jeg fik at vide at jeg skulle inde og spille sidste halve time, jeg kunne næsten ikke vente med til at komme ind.

Nu har du fået fuldtidskontrakt i Lyngby. Hvad er dine forventninger til dig selv i 2008?
At jeg er skadefri og at komme på holdet hurtigt muligt, længer er den ikke!

Hvad er dine forventninger til Lyngby Boldklub i 2008? Og hvordan vil holdet tackle en eventuel nedrykning til 1. division?
Først og fremmest at vi bliver oppe og hvis nu vi skulle rykke ned jamen så må vi kæmpe os tilbage til SAS ligaen, vi har holdet til det med mange dygtige spiller så hvis det sku ske, så skal vi nok komme stærkt tilbage igen.

Du har spillet 4 kampe på det bulgarske U/18- og U/19-landshold. Hvordan var dine oplevelser med dette? Og hvorfor valgte du at melde afbud til EM-kvalifikationen?
Jeg synes bare ikke at der professionalisme nok på spillerne og trænerne dernede og så synes jeg selv at jeg har vendt mig mere til den danske kultur end det bulgarske, så derfor valgte jeg at melde ud. 

Hvad er din personlige målsætning mht. det danske landshold/ungdomslandshold?
Det Aller vigtigste lige nu er at komme på Lyngbys første hold og spille kampe. Men det da klart at komme på det danske landshold ville være fantastisk og det stå meget høj på min ønskeseddel.

Du skal sammen med dine 3 holdkammerater; Rasmus, Brian og Mads kæmpe om pladsen på U/20- og U/21-landsholdene nu. Hvem af disse 3 spillere synes du har mest potentiale til at nå langt som fodboldspiller og hvorfor?
Det svært at sige, de har alle 3 deres spidskompetencer, men de spiller jo ikke de samme pladser så det svært at vurdere ud fra det.

Du har i løbet af din tid som ungdomsspiller i Lyngby også været på træningsophold i England. Kan du fortælle om disse oplevelser?
Jeg har været i Charlton og Chelsea, det har været meget spændene at se/træne med dem, og så for at se hvor stort endelig det er at spille i udlandet, det er en helt andet tempo og spille stil og intimitet.

Hvad betyder det for en ung fodboldspiller at besøge en stor udenlandsk klub og deltage i træningerne?
Jeg tror faktisk at det er meget vigtigt for unge spiller kom til udlandet og for prøvet lidt. Som ung spiller der drømmer man jo meget og at spille hos Man Utd eller Barcelona også endelige når man få chancen, så kan man næsten ikke beskrives. Det hjælper klart meget på motivationen og selvtilliden for spillerne.

Hvis ikke du kunne spille på venstre (eller højre!) kant, hvilken placering på banen ville du så helst spille?
Det må nok være off/midt bare det er en plads hvor man spiller tæt på de andres mål så er jeg glad
.

Man må gå stærkt ud fra at dit mål er at leve som professionel fodboldspiller. Hvis du ikke havde muligheden for det, hvad ville du så leve af?
Ja jeg gå efter det 100 % ellers så havde jeg nok arbejdet noget med kontoret arbejdet tror jeg.

 

Tak til Stelian for svarerne.